Gebruik Webwinkel

Om naar de webwinkel te gaan klikt u met de muis op de button 'Naar Webwinkel'. Bij de webwinkel aangekomen dient u een gebruikersnaam en een wachtwoord in te geven. Deze worden door Slobbe V.O.F. verstrekt.

Lokatie:
De volgende stap is het kiezen van een lokatie waarvoor de artikelen worden besteld. Deze lokatie kunt u kiezen d.m.v. een zgn. combobox waarbij u de juiste selecteert door er met de muis op te klikken.

Afleverdatum:
U kunt de afleverdatum voor een nieuwe nieuwe order aanpassen door op de dag, maand of jaar te drukken en deze te veranderen. Om een reeds bestaande order bij te werken drukt u op de betreffende order.

Artikel(sub)groep:
Een artikelgroep openen en druk op betreffende artikelsubgroep die dan verschijnt. De artikelen uit die geselecteerde artikelsubgroep worden getoond.

Bestellen:
Het bestellen gaat eenvoudig door bij het gewenste artikel het aantal in te voeren. Met de Tab-toets springt u naar het volgende artikel. Dit kan uiteraard ook middels de muis. Heeft u de gewenste artikelen van een aantal voorzien, dan wordt door de button 'Toevoegen' deze artikelen toegevoegd aan de order.

Zoekfunctie:
Kunt u een artikel niet vinden dan is er de 'zoek' functie, vul zoekterm in en druk op zoeken, Een zoekterm kan zijn een deel van de omschrijving of indien bekend het artikelnummer. Voor het gebruik van de zoekfunctie eerst de geselecteerde artikelen toevoegen via klik op toevoegen of enter. ( bij gebruik zoekfunctie zonder eerst toevoegen of enter worden de geselecteerde artikelen niet oppgenomen in de order !! )

Overzicht:
Rechtsbovenin het scherm wordt bijgehouden hoeveel artikelen er reeds besteld zijn en voor welk bedrag. Druk op 'Overzicht' en u krijgt een overzicht van de tot dan toe geselecteerde artikelen. In dit overzicht kunt u aantallen wijzigen en/of artikelen uit de lijst verwijderen.

Wijzigen / Verwijderen:
Wijzigen van artikelregel: selecteer de regel(s) door er een vinkje voor te zetten en pas het aantal aan. Na het klikken op de button 'Wijzigen' worden deze wijzigingen doorgevoerd in de order. Heeft u het aantal gewijzigd in 0, dan wordt de regel uit de order verwijderd. Verwijderen van artikelregel : selecteer regel en klik op 'Verwijderen'.

Afsluiten:
U heeft de mogelijkheid om de order te printen door vanuit het overzicht te klikken op 'Printversie' en daarna voor de optie 'Print' te kiezen. U kunt daarna het programma via het kruisje helemaal rechts bovenin van de Browser afsluiten. Slobbe V.O.F. haalt de order van de website. Zolang uw order nog op de website staat kunt u de order aanpassen. Als de order niet meer op de website staat is deze door Slobbe V.O.F. in behandeling genomen en moet u een nieuwe order aanmaken. ( procedure zie boven )

Let op:
Statiegeld wordt later door Slobbe V.O.F. bij uw order gevoegd, retour statiegeld wordt later door Slobbe V.O.F. op uw order gecrediteerd. Wanneer u een order heeft gecopiëerd naar een nieuwe afleverdatum kunt u in het overzicht het nieuwe orderbedrag zien. Controleer altijd uw nieuwe order. Uiteraard kunt u ook de gecopiëerde order wijzigen cq aanpassen. De prijzen die vermeld worden op de website tijdens het aanmaken van de bestelling kunnen iets afwijken van de prijzen die gelden op het moment dat de bestelling door Slobbe V.O.F. wordt verwerkt. Houd u hier rekening mee wanneer u een order voor een langere tijd vooruit aanmaakt.

Prijswijzigingen voorbehouden, alle prijzen zijn ex BTW.

Naar Webwinkel